Gisel_Home

 

Na een vlotte gedegen inventarisatie en gestructureerde verwerking van uw input over de werkwijze aan de receptie, telefoon of op secretarieel gebied wordt de opdracht direct op flexibele basis uitgevoerd. Zij is inzetbaar voor tijdelijke opdrachten vanaf 1 dagdeel per week.

 

 

Receptioniste | Telefoniste

Gisel weet wat het betekent om het eerste aanspreekpunt voor bezoekers te zijn in een organisatie. Door haar klantvriendelijke benadering stelt ze de klant op zijn gemak en representeert zij een warm welkom voor de klant. Zij heeft een voorkomende persoonlijkheid, is energiek en kan snel schakelen. Gisel staat voor een gastvrije ontvangst van uw bezoekers!

 

Secretaresse

Zij is een echte steun en toeverlaat en completeert samen met andere secretaresses of dé manager samen een hecht team. Met haar dienstverlenende werkwijze is ondersteuning bieden als secretaresse voor haar een tweede natuur. Als een ware duizendpoot verricht zij de planning en bewaking van taken en neemt ze een heleboel zorgen uit handen. Ze is de spil tussen de manager en klanten of andere contacten. Ze werkt gestructureerd en heeft een scherp oog voor detail.


 

 

 


 

 

 

 Foto's: Robbert Nijs || © copyright 2011 Gisel.eu